Snakebite

door Play’n Go

Start het spel

RTP 94.2%

Volatiliteit MED

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Snakebite:

4 plays

Gokkast beoordeling

Snakebite
RTP 94.2%
Volatiliteit MED

Snakebite

De naam Snakebite zal vooral liefhebbers van darts bekend in de oren klinken. Snakebite is de bijnaam van de bekende darts speler Peter Wright. Play ’n Go is een producent van de beste kwaliteit, die weet hoe het spellen op de markt moet brengen die een breed publiek aanspreken.

Wij vertellen je hier hoe dit spel werkt en van welke extra features je profiteert. Zo kun je zelf bepalen of Snakebite iets voor jou is. Lees daarom nu deze complete beoordeling, die begint met de meest noodzakelijke informatie.

Belangrijke feiten op een rij:

Ontwikkelaar: Play ‘n Go

Type: Video slot

Thema: Darts

RTP: 96.20%

Winlijnen: 10

Rollen: 5×3

Min-max inzet: 0,10-100 euro

Bonussen & features: Instant prize en Snake Spins

Variantie: Gemiddeld

Maximale uitbetaling: 6000 x keer jouw inzet

Lanceerdatum: 2021

Zo gaat deze software in het werk

Allereerst zijn er bij Snakebite een aantal hoog betalende symbolen. Deze bestaan uit Snakebite zelf in verschillende kleuren, te weten paars, groen en rood. Weet je er hier vijf van te verzamelen? Dan ontvang je tot wel 24x jouw inzet. De laagst betalende symbolen zijn kaartsymbolen, die maximaal drie keer jouw inzet opleveren.

Verder is er een Wild, die komt in de vorm van een gouden trofee. Niet alleen vervangt deze alle andere symbolen, als je er 3, 4, of 5 weet te verzamelen kun je direct een leuke winst ontvangen. De enige symbolen die niet worden vervangen zijn het Dartboard en Snakebite zelf. Dat Dartboard is namelijk de Scatter.

De extra’s bij dit spel

Allereerst is er de Instant Prize feature. Als je draait kunnen er op de eerste vier reels Dartboard symbolen verschijnen. Op de laatste reel kan het Snakebite symbool verschijnen. Als je tegelijkertijd twee of meer Dartboards weet te verzamelen ontvang je tot maximaal 10 keer jouw inzet.

Als je twee of meer Dartboards weet te verzamelen, maar dit keer in combinatie met een Snakebite symbool dan speel je de Snake Spins ronde vrij. Je wordt hierbij doorgeleid naar een nieuw scherm van 5×5. Daarbij ontvang je direct drie gratis spins. De Dartboards die je had verzameld krijgen een speciale prijs toegekend.

Tijdens de gratis spins kun je vier functies vrijspelen. Dat zijn Instant Prize, Peter Pays, Snake Snap en Golden Darts. Lukt het je niet om 1 van de vier op het scherm te krijgen tijdens een spin? Dat heb je een free spin minder. Als dit wel lukt, wordt het aantal gratis spins gereset naar 3. Ook blijven die symbolen vervolgens op het scherm staan.

Elke Instant Prize die je ontvangt levert maximaal 10 keer jouw inleg op. Met een Peter Pays wordt de waarde van al jouw Instant Prizes met maximaal 10 keer verhoogd. Bij de Snake Bite wordt de waarde van jouw instant Prizes verdubbeld en worden die toegepast op dit symbool. Tenslotte ontvang je bij de Golden Darts een Multiplier.

Onze mening over de Snakebite slot

De Snakebite slot is op de eerste plaats een leuk spel voor diegene die interesse hebben in darts en deze specifieke speler. Het biedt redelijke winkansen, al moet je wel moeite doen bij de hogere levels en wil je voor de echte prijzen de bonusrondes vrij spelen. Het heeft redelijk veel symbolen die een spannend spel opleveren. Probeer Snakebite wel altijd eerst gratis uit, voordat je echt geld inzet. Zo weet je vooraf hoe het spel in het werk gaat en vermijd je dat je geld verliest door domme fouten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...