Queens Guard

door High 5 Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Queens Guard:

37 plays

Gokkast beoordeling

Queens Guard
RTP 96%
Volatiliteit HOOG
Speel voor echt geld op Comeon

Queens Guard

Queens Guard is een videoslot ontwikkeld door High 5 Gaming waarin het jouw doel is om de koningin te beschermen.

Je speelt Queens Guard met een minimale inzet van €0,10 cent per spin en het heeft een maximale inzet van €200,- per spin. Deze hoge variatie gokkast heeft een uitkeringspercentage van 96%.

Queens Guard speelregels

De reels in Queens Guard zijn opgezet in vijf rollen en drie rijen. Je hebt ruim tweehonderdveertig manieren om winnende combinaties te maken. Daarnaast kan je ook nog eens ruim vierentwintighonderd keer je inzet winnen.

Wanneer je jouw werk goed doet en de koningin weet te beschermen, dan zal ze je hiervoor flink belonen. Dit doet ze op allerlei verschillende manieren. Zo kom je onder meer gratis spins tegen. Deze gratis spins feature activeer je wanneer je minimaal drie bonussymbolen weet te bemachtigen op de reels. Je ontvangt minimaal vijftien gratis spins. Bovendien is het ook mogelijk om de gratis spins te re-triggeren. Hierdoor is het mogelijk om tot wel tweehonderdvijftig gratis spins te ontvangen.

Ook kom je een symbolen transformator tegen. Deze feature kan ervoor zorgen dat je flinke bedragen binnen haalt. Wanneer je minimaal twee bewakers weet te bemachtigen, dan activeer je deze bonus feature. In deze feature vermenigvuldig je de inzet. Als je dan ook nog eens een wild symbool erbij hebt, dan win je helemaal flink!

Queens Guard thema en symbolen

In Queens Guard zie je op de achtergrond een prachtig paleis waar de koningin in woont. Het spel is kleurrijk en elegant. Het muziek in het spel is zacht en zorgt ervoor dat je niet afgeleid wordt. High 5 Gaming heeft naar onze mening een prachtig spel afgeleverd.

De hoog uitbetalende symbolen zijn de ketting en de pistolen. Het bonussymbool is de bewaker. Het bonussymbool zorgt ervoor dat je naar de extra features gaat, waar je flinke winsten kunt boeken.

Het wild symbool is de koningin. Dit symbool vervangt alle andere symbolen, behalve het bonussymbool.

Conclusie en vergelijkbare games

Het simpele, maar unieke en bijzondere uiterlijk van Queens Guard zorgt ervoor dat je in deze gokkast wilt spelen. Het spel is vermakelijk én spannend. Je kunt tot ruim vierduizend keer je inzet terug winnen. Wanneer je met de maximale inzet speelt, komt dat neer op een flinke achthonderdduizend euro!

Het uitkeringspercentage is gemiddeld met 96%. Bovendien is het spel ook te spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Het spel wordt ondersteund door iOS en Android.

Zijn spellen met een koninklijk thema helemaal jouw ding? Neem dan ook eens een kijkje in Queens Day Tilt, ontwikkeld door Play’n Go. Je speelt deze gokkast op een reels van drie keer drie en slechts zes winlijnen.

Inzetten is al mogelijk vanaf €0,10 cent per draai en de RTP van deze slotmachine is met 96,36% ook netjes. Je kunt in Queens Day Tilt tot vijfduizend keer je inzet terug winnen. Dit spel is bovendien beschikbaar op alle apparaten.

Opzoek naar een Megaways slot geïnspireerd op dit oude koninklijke thema? Neem dan eens een kijkje in Queen of Riches, ontwikkeld door Big Time Gaming. Je hebt ruim honderdduizend manieren om winnende combinaties te maken en je kunt tot wel twintigduizend keer de inzet winnen.

Je speelt Queen of Riches met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en het spel heeft een uitkeringspercentage van maar liefst 96,9%. Probeer ook deze gokkast eens uit!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...