Pegasus Power

door High 5 Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Pegasus Power:

45 plays

Gokkast beoordeling

Pegasus Power
RTP 96%
Volatiliteit MED
Speel voor echt geld op Comeon

Pegasus Power

Pegasus Power is een videoslot van High 5 Games dat je meeneemt naar de oude Griekse tijd dat er geweldig uitziet.

Je speelt de gokkast vanaf € 0,20 cent per spin en je kunt tot maximaal € 100,- per spin inleggen. De variantie is medium tot hoog en het uitkeringspercentage is vastgesteld op 96%. Je kunt in Pegasus Power tot maximaal 10.000 keer de inzet winnen.

De gokkast is voorzien van de nieuwste HTML5 technologie waardoor je zonder problemen kunt spelen op elk gewenst apparaat. Het spel wordt ondersteund in zowel iOS als Android.

Pegasus Power speelregels

Je speelt de gokkast op vijf rollen met drie rijen symbolen en er zijn twintig winlijnen. Een winnende spin heb je te pakken wanneer je drie gelijke symbolen op één van de winlijnen weet te bemachtigen.

Het wild symbool is Pegasus hoefijzer. Dit symbool vervangt de reguliere symbolen en helpt je op deze manier om winnende combinaties te maken. Tevens is dit het hoogst uitbetalende symbool van de gokkast en hiermee kun je tot maar liefst 10.000 keer de inzet winnen.

Pick and Click bonusspel

Wanneer je het scatter symbool op de eerste, derde en vijfde rol weet te draaien, activeer je het bonusspel. Je wordt meegenomen naar een pick and click feature. Je kunt in deze ronde verschillende prijzen winnen, waaronder 500 keer de inzet en een vermenigvuldiger van maar liefst x 44.

Pegasus Power thema en symbolen

De gokkast van High 5 Games ziet er geweldig uit. Pegasus is afgebeeld als een gespierde witte paard met zijn bekende vleugels, die naast de reels staat. De achtergrond heeft een prachtige lila-kleur in de wolken. De symbolen zijn kleurrijk en de graphics zijn absoluut adembenemend te noemen.

Het wildsymbool is het hoogst uitbetalende symbool en levert je tot maximaal 10.00 keer de inzet op. De andere symbolen zijn een stuk minder waard en leveren je tussen de honderd en vijfhonderd keer de inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

Pegasus Power is een toegankelijke gokkast die een aantal leuke features kent. We vinden het echter wel jammer dat er geen gratis spins feature in de gokkast verwerkt zit, al maakt de pick and click bonus feature dit goed. In deze spannende ronde kun je zowel een lekker geldbedrag winnen als een gigantische vermenigvuldiger van maar liefst x 44.

Wil je de gokkast graag eerst uitproberen? Dan kun je er ook voor kiezen om eerst te spelen in de gratis versie. Dit is de demo versie en hierin krijg je de kans om het spel te leren kennen, voordat je aan de slag gaat met echt geld.

Andere toppers

Thunderkick heeft de gokkast Odin’s Gamble Mimir’s Well ontwikkeld. Je speelt dit spel vanaf € 0,10 cent per draai en je kunt op 466 manieren winnende combinaties maken. Deze gokkast kent een flink aantal features, waaronder een gratis spins ronde, roaming wild stack feature en nog veel meer. Odin’s Gamble Mimir’s Well heeft een hoge variantie en een RTP van 96,17%. Je kunt tot maximaal 19.333 keer de inzet winnen.

Speel je liever een gokkast met een jackpot? Neem dan eens een kijkje in The Ultimate 5 van Pragmatic Play waarin je speelt voor maar liefst vijf jackpots. Het basisspel speel je op een reels van vijf keer drie met twintig winlijnen, vanaf € 0,20 cent per spin. De gokkast kent een flink aantal features en je kunt tot wel 5.000 keer de inzet winnen. The Ultimate 5 is een hoge variantie slot met een uitkeringspercentage van 96,5%.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...