Nyjah Huston Skate for Gold

door Play’n Go

Start het spel

RTP 96.2%

Volatiliteit MED

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Nyjah Huston Skate for Gold:

1 plays

Gokkast beoordeling

Nyjah Huston Skate for Gold
RTP 96.2%
Volatiliteit MED

Nyjah Huston Skate for Gold

Nyjah Huston Skate for Gold is een video slot ontwikkeld door Play’n Go. Nyjah Hutson is een Amerikaanse skateboarder die al sinds zijn tiende levensjaar professioneel bezig is.

Je speelt Nyjah Huston Skate for Gold vanaf € 0,10 cent per draai en dit loopt op tot maximaal € 100,- per draai.

Je kunt tot maximaal 5000 keer de inzet winnen, wat neerkomt op een half miljoen euro wanneer je met de maximale inzet speelt.

Het uitkeringspercentage is vastgesteld op 96,20% en de variantie is medium. Nyjah Huston Skate for Gold is beschikbaar op alle apparaten en wordt ondersteund in zowel iOS als Android.

Nyjah Huston Skate for Gold speelregels

Je speelt Nyjah Huston Skate for Gold op vijf rollen met drie rijen symbolen en er zijn tien vaste winlijnen.

Het skateboard is het wild symbool en vervangt alle reguliere symbolen en helpt je op deze manier om winnende combinaties te maken. Tevens levert dit symbool ook een geldprijs op wanneer je er een winlijn vol mee hebt staan.

Op een willekeurig moment in het spel kan je een re-spin activeren. Dit gebeurt wanneer je een bepaald symbool van Nyjah Huston weet te bemachtigen. Tijdens de re-spin ontvang je altijd twee reguliere wild symbolen en een stacked wild symbool op het speelveld.

De stacked wild kan tevens ook een vermenigvuldiger bevatten, die tot wel tien keer kan vermenigvuldigen.

Wanneer je de gouden letters SKATE weet te draaien, ontvang je twaalf gratis spins. Tijdens deze gratis spins feature is het tevens ook mogelijk om de re-spin feature te activeren, waardoor het dubbel op gaat. Deze free spins feature is bovendien ook te re-tiggeren.

Nyjah Huston Skate for Gold thema en symbolen

Nyjah Huston Skate for Gold is een online slot geïnspireerd op de beroemde skateboarder. De Amerikaanse Nyjah

Het skateboard is het wild symbool van de gokkast en vervangt alle symbolen, behalve de letters. Tevens levert dit symbool je tot veertig keer de inzet op.

De premium symbolen betalen tot maximaal vijfentwintig keer de inzet uit en de lage symbolen zijn goed voor maximaal vijftien keer de inzet.

Conclusie en vergelijkbare games

Nyjah Huston Skate for Gold is een vermakelijke gokkast, waarin je het vooral moet hebben van de re-spin feature. De gokkast is redelijk simpel opgezet, waardoor het een toegankelijk spel is voor alle soorten spelers.

Of de gokkast ook het grote Europese publiek zal gaan bereiken, dat vragen we ons af. In Amerika kennen de meeste inwoners Nyjah wel, maar of dat in Europa ook het geval is?

Play’n Go heeft al met al een leuke gokkast ontwikkeld, dat ook uitstekend werkt op mobiele apparaten. Je kunt er tevens ook voor kiezen om het spel eerst te spelen in de gratis versie. Zo kan je het spel ontdekken en leren kennen, voordat je aan de slag gaat met echt geld.

Andere toppers

Red Tiger Gaming heeft de gokkast Dynamite Riches Megaways ontwikkeld. Dit is de Megaways gokkast van her originele Dynamite Riches. Je kunt in deze gokkast tot maar liefst zevenduizend keer je inzet pakken.

Je speelt vanaf €0,10 cent per draai en je komt een flink aantal features tegen, zoals onder meer een Gold Spins bonus ronde met progressieve vermenigvuldiger en de Golden Wilds Feature. Dynamite Riches Megaways is een hoge variantie gokkast met een RTP van 95,75%.

Blueprint Gaming heeft de gokkast Diamond Mine All Action Megaways ontwikkeld. Deze gokkast heeft een hoge variantie en een RTP van 97,03%, wat flink hoog is. Je speelt de gokkast met het Megaways mechanisme. Wanneer je speelt met een inzet van € 20,- heb je direct toegang tot de bonusronde en hoef je niet eerst het basisspel door.

Je speelt Diamond Mine All Action Megaways met 117,649 Megaways, je komt progressieve vermenigvuldigers tegen en mystery symbolen. Een winnende combo verdwijnt en maakt plaats voor nieuwe symbolen. Diamond Mine All Action Megaways is een spannende gokkast waarin je tot maximaal tienduizend keer de inzet kunt winnen.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...