Legends of the Tomb

door High 5 Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Legends of the Tomb:

67 plays

Gokkast beoordeling

Legends of the Tomb
RTP 96%
Volatiliteit MED
Speel voor echt geld op Comeon

Legends of the Tomb

Legends of the Tomb is een mysterieuze gokkast ontwikkeld door High 5 Games geïnspireerd op het oude Egypte en de bijbehorende faraos.

Je speelt de gokkast vanaf € 0,20 cent per draai en je kunt tot maximaal € 200,- per draai inzetten. Het uitkeringspercentage bedraagt 96% en ligt hiermee netjes op het gemiddelde. Wel raden we je aan om dit altijd te controleren, gezien dit kan variëren. De maximale winst bedraagt 850 keer de inzet en de variantie is medium.

De gokkast is voorzien van HTML5 technologie, waardoor je Legends of the Tomb kunt spelen op elk gewenst apparaat met elk gewenst besturingssysteem.

Legends of the Tomb speelregels

Je speelt de gokkast met 75 winlijnen onderverdeeld op een reels lay-out van 3-4-4-4-4-3. Om een winnende spin te maken dien je drie gelijke symbolen te landen op één van de winlijnen.

Ook kom je een wild symbool tegen, dit is het Legends of the Tomb symbool. Dit symbool helpt je om winnende combinaties te maken doordat het alle reguliere symbolen vervangt.

Gratis spins bonus feature

Ook kom je een gratis spins feature tegen. Om deze te activeren dien je drie scatters te draaien. Voordat je de gratis spins feature in gaat, wordt je allereerst meegenomen naar een bonus rad. Op dit rad staan geldprijzen en gratis spins.

Win je een geldbedrag, dan ga je niet naar de gratis spins feature, maar wordt je terug gebracht naar het basisspel. Win je wél de gratis spins feature, dan heeft het rad voor je besloten hoeveel spins je ontvangt. Tijdens deze feature krijg je te maken met expanderende wild symbolen die heel lucratief kunnen uitpakken.

Legends of the Tomb thema en symbolen

Je wordt in de gokkast meegenomen naar het oude Egypte waar je de bijzondere piramides gaat ontdekken. Aan beide kanten van de reels zie je prachtige faraos die je proberen te beschermen.

Je gaat samen met de vrouwelijke onderzoeker op pad. Zij is tevens het hoogst uitbetalende symbool van de gokkast en levert je driehonderd keer de inzet op wanneer je er zes van weet te bemachtigen op een winlijn.

Ra en Anubis leveren je tot maximaal honderdvijftig keer de inzet op, in een combi van zes. De laag uitbetalende symbolen zijn de kaartsymbolen A, K, Q en J. Deze leveren je maximaal tussen de vijftien en dertig keer de inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

Legends of the Tomb is een vermakelijke gokkast met een medium variantie en een prima uitkeringspercentage. De gokkast kent een aantal leuke features, waarvan wij het bonusrad erg leuk vinden. Dit rad is spannend, want je wilt eigenlijk toch wel graag de gratis spins feature in, maar de geldprijzen zijn ook niet mis.

Tijdens de gratis spins feature kom je in aanraking met expanderende wild symbolen die ervoor kunnen zorgen dat je hele lekkere bedragen kunt winnen.

Wil je Legends of the Tomb graag eerst uitproberen voordat je met echt geld gaat spelen? Dan kun je er ook voor kiezen om eerst te spelen in de gratis versie. Dit is de demo versie en hierin krijg je de mogelijkheid om het spel eerst te ontdekken en te leren kennen.

Andere toppers

Een andere gokkast die we graag aan je voorstellen is Prehistoric Story van Belantra Games. De gokkast heeft een Flintstone achtige vibe en spelen doe je op twintig winlijnen én kent een progressieve jackpot. Je speelt het spel met een minimale inzet van € 0,20 cent per draai. Prehistoric Story is een hoge variantie slot met een uitkeringspercentage van 94,12%.

Legend of Athena is een videoslot van Red Tiger Gaming waarin je meegenomen wordt naar het oude Griekenland. Spelen doe je op vijf rollen met drie rijen symbolen en tien vaste winlijnen, vanaf € 0,10 cent per draai. De gokkast heeft een hoge variantie en een uitkeringspercentage van 95,75%. De maximale winst die je kunt winnen is 6.549 keer de inzet.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...