Hoffmeister

door Novomatic

Door op play te drukken bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent.

Start het spel

RTP 95.09%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Hoffmeister:

20 plays

Gokkast beoordeling

Hoffmeister
RTP 95.09%
Volatiliteit HOOG

Hoffmeister

Ga terug in de tijd naar de dagen van Baywatch en David Hasselhoff! De Hoffmeister slot van Novomatic biedt alles wat een moderne gokker nodig heeft, ook op het gebied van prachtige graphics en leuke geluiden. Je vindt er de nodige extra’s, zoals een free spins bonusronde en een gamble feature. Lees alles over de beschikbare symbolen, het spelverloop en wat wij van Hoffmeister vinden. We verklappen op voorhand dat dit een prima slot is, met een redelijk RTP, waarbij de extra’s je de mogelijkheid geven om jouw winst te vergroten.

Dit wil je in ieder geval op een rij hebben:

Ontwikkelaar:     Novomatic

Type:                     Video slot

Thema:                 David Hasselhoff

RTP:                      95.09%

Winlijnen:           10

Rollen:                 5×3

Min-max inzet:   0,20-nvt

Bonussen & features:  Geen

Variantie:              Onbekend

Maximale uitbetaling:

Lanceerdatum:    2014

Zo gaat de Hoffmeister slot in zijn werk

Het draait bij deze slot vooral om Hasselhoff en zijn kenmerkende glimlach. Veel voorkomende symbolen zijn de speedboot, een gouden ring, kaartsymbolen en dus het gezicht van Hasselhoff zelf. Daarbij wil je vijf symbolen verzamelen. De Wild is hier de genoemde afbeelding van Hasselhoff. Deze vervangt alle andere symbolen, maar speelt ook een belangrijke rol in de bonusronde. Er is ook een scatter en als je er daar drie van weet vrij te spelen, ontvang je een vast aantal gratis spins. Graag vertellen we je nu meer over de extra features van de Hoffmeister slot van Novomatic!

Het begint eigenlijk pas bij de leuke extra’s

Om de gratis spins vrij te spelen, moet je dus scatters verzamelen. Goed om te weten is daarbij dat deze niet per se op dezelfde winlijn hoeven te vallen. De free spins ronde biedt je elf gratis spins. Bij deze bonusronde kom je ook de joker tegen, die als een alternatief soort Wild alle andere symbolen vervangt. Deze joker vinden wij een echte pre van dit spel en herkennen we bijvoorbeeld van Dolphins Pearls. Het wild wordt een fixed wild en blijft vast op de plek zitten, tijdens de volgende rondes, als hij eenmaal gevallen is. Beide symbolen komen met een vermenigvuldiger.

Dan is er de gamble feature, die we onder andere herkennen van Book of Ra en die kenmerkend is voor slots van Novomatic. Deze feature is na elke ronde beschikbaar en je moet dan kiezen tussen een rode of een zwarte kaart. Het biedt je de 50/50 kans om jouw winst te verdubbelen. Wees echter ook voorzichtig, want het gaat om een alles-of-niets functie, waarbij je dus ook jouw inzet kunt verliezen. Tenslotte wijzen we je op het feit dat je dit spel ook in de autoplay functie kunt spelen, waardoor je zelf alleen maar hoeft toe te kijken.

Kunnen wij Hoffmeister aanraden voor spelers?

Door het kenmerkende thema van David Hasselhoff zou je vermoeden dat deze slot vooral populair is bij vrouwen. Dat is niet per se het geval en uit gebruikersbeoordelingen lezen we af dat deze in het algemeen populair is. Dat heeft met name te maken met de uitstekende geluiden, het mooi uitgewerkte Baywatch thema en de algehele kwaliteit die je van Novomatic mag verwachten. Dit is niet de eerste slot binnen dit thema van deze producent, dus neem ook zeker een kijkje bij Hoff mania. Tenslotte adviseren we je om deze slot eerst gratis te spelen, voordat je inzet voor echt geld.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...