Gold O'Plenty

door High 5 Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Gold O'Plenty:

10 plays

Gokkast beoordeling

Gold O'Plenty
RTP 96%
Volatiliteit MED
Speel voor echt geld op Comeon

Gold O’Plenty

Gold O’Plenty is een online slot van High 5 Games met een Iers thema en vol met spannende features.

Je speelt deze gokkast met een minimale inzet van € 0,20 cent per draai en een maximale inzet van € 400,- per draai. Dit maakt de gokkast ook uitermate geschikt voor spelers die graag met grote bedragen aan de slag gaan.

Je speelt Gold O’Plenty met een uitkeringspercentage van 96%, wat netjes op het gemiddelde ligt. De gokkast heeft een hoge variantie en je kunt tot maar liefst 10.000 keer de inzet winnen.

Gold O’Plenty speelregels

Spelen doe je op een reels van vijf keer vier met twintig winlijnen. Winnen doe je door minimaal drie gelijke symbolen van links naar rechts op een winlijn te draaien.

De gokkast zit vol met leuke features die het spel bijzonder interessant maken. Wanneer je vier klavertjes boven de regenboog hebt staan activeer je de Pick and Click bonus feature. Je ontvangt nu in ieder geval een vermenigvuldiger ter waarde van x één. Het is nu de bedoeling dat je de munten omdraait en hiermee kun je een lekker geldbedrag winnen. Maar wanneer je na zeven munten nog geen winst in handen hebt, wordt de vermenigvuldiger opgehoogd met nog eens x één.

Wanneer je tijdens het basisspel een doos met diamanten weet te bemachtigen, kom je in aanraking met de Shifting Wilds feature. De wild symbolen schuiven over de rollen heen en je kunt hiermee extra winnende combi’s maken die voor hele leuke uitbetalingen kunnen zorgen.

Ook kent de gokkast een gratis spins bonus feature. Om deze te activeren is het van belang om de scatters te draaien. Afhankelijk van de hoeveelheid scatters die je hebt, ontvang je een aantal gratis spins. Ook tijdens deze feature is er weer een vermenigvuldiger actief die kan oplopen tot x tien.

Gold O’Plenty thema en symbolen

De gokkast heeft een Iers thema dat zich afspeelt in de buitenlucht. Op de achtergrond van de reels zie je een groene landschap bedolven onder de klavertjes vier. Dit kleine plantje staat voor goed geluk.

Het wild symbool is de hoefijzer en dit symbool helpt je om winnende combinaties te maken doordat het de reguliere symbolen vervangt. Tevens spelen de wild symbolen een belangrijke rol in de features van Gold O’Plenty.

De laag uitbetalende symbolen zijn de kaartsymbolen. Deze leveren je tot maximaal tien keer de inzet op. Andere symbolen zijn goed voor vijftig tot tweehonderd keer de inzet.

Wanneer je overigens geen zin hebt om telkens op de spin knop te drukken, kun je er ook voor kiezen om te spelen middels de auto play functie. Dit is een optionele functie die het spel voor jou laat draaien. Indien je hiervan gebruik wilt maken, is het wel belangrijk om een aantal limieten in te stellen.

Conclusie en vergelijkbare games

Gold O’Plenty is een ontzettend vermakelijke slot van High 5 Games waar je heel erg lekker in kunt winnen. De maximale winst is vastgesteld op 10.000 keer de inzet. De hoge bedragen zijn écht te winnen in de vele features die je tegenkomt, waar je te maken krijgt met vermenigvuldigers. De gokkast is bovendien ontzettend spannend en ziet er bovendien erg goed uit.

Wanneer je Gold O’Plenty ook graag eens wilt spelen, kun je er ook voor kiezen om te beginnen in de demo versie. Zo kan je het spel eerst leren kennen, voordat je met geld gaat spelen. De gokkast is ook te spelen op mobiele apparaten en wordt ondersteund in zowel iOS als Android.

Andere toppers

Het Ierse thema is geen onbekend thema in de online gokkasten-wereld. Vele providers hebben een slot uitgebracht in ditzelfde thema. Zo heeft Play’n Go Irish Gold ontwikkeld. Je kunt in deze gokkast tot maximaal 25.000 keer de inzet winnen en spelen doe je op vijf winlijnen. Spelen doe je vanaf € 0,01 cent per draai en de gokkast heeft een medium variantie.

Nextgen Gaming heeft de gokkast Irish Eyes ontwikkeld. Dit is een gokkast met een Iers thema, dat zich afspeelt in een sprookjes wereld. Je speelt de gokkast met vijfentwintig variabele winlijnen en inzetten doe je vanaf € 0,01 cent per winlijn. Je kunt in deze hoge variantie gokkast tot maar liefst 30.000 keer de inzet winnen en het uitkeringspercentage is vastgesteld op 95,12%.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...