Bill & Teds Excellent Adventure

door IGT

Door op play te drukken bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent.

Start het spel

RTP 96.25%

Volatiliteit MED

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Bill & Teds Excellent Adventure:

0 plays

Gokkast beoordeling

Bill & Teds Excellent Adventure
RTP 96.25%
Volatiliteit MED

Bill & Teds Excellent Adventure

Bill & Ted Excellent Adventure is een videoslot ontwikkeld door IGT dat geïnspireerd is op de gelijknamige iconische film dat vol actie en spanning zit.

Je speelt de gokkast vanaf € 0,10 cent per spin en je kunt tot € 300,- per spin inleggen. Dit maakt de gokkast uitermate geschikt voor alle soorten spelers. Bill & Ted Excellent Adventure heeft een maximaal winst potentieel van 2.500 keer de inzet.

Het uitkeringspercentage is vastgesteld op 96,25%, wat netjes is. Wel willen we je aanraden dit altijd even te controleren, gezien we ook wel versies tegenkomen met een lager RTP.

Bill & Ted Excellent Adventure speelregels

Spelen doe je op een reels van vijf keer drie met twintig winlijnen. Om een winnende spin te maken dien je minimaal drie gelijke symbolen te draaien op één van deze winlijnen. De gokkast heeft een lage tot medium variantie, waardoor je al snel zal merken dat je leuke winsten weet binnen te slepen.

De gokkast kent ook een wild symbool. Dit symbool vervangt alle reguliere symbolen en helpt je pp deze manier om winnende combinaties te maken.

Je kunt ook kiezen om gebruik te maken van de auto play functie. Dit is een optionele functie die het spel automatisch laat draaien, tot maximaal vijftig spins. De functie zal automatisch stoppen wanneer je één van de features activeert, of wanneer je de maximale winst bereikt hebt. Wel is het belangrijk om een maximaal verlies limiet in te stellen wanneer je gebruik maakt van deze functie.

Wyld Stallyns Feature

Weet je minimaal 1 scatter symbool te landen op de reels, activeer je de Wyld Stallyns feature. Ook is het mogelijk dat deze feature op een willekeurig moment zomaar activeert. Alle Bill en Ted symbolen worden tijdens deze feature vervangen tot wild symbolen, waardoor er hele leuke bedragen te winnen zijn.

Lock and Respins bonus feature

Maar je speelt Bill & Ted Excellent Adventure vooral voor de Lock and Respin Bonus feature. Wanneer je het scatter symbool op de eerste, derde en vijfde rol weet te bemachtigen, activeer je deze bonus ronde. Je ontvangt nu drie re-spins, waarbij het de bedoeling is om verschillende posities te openen, waarmee je hele leuke bedragen kunt winnen.

Deze posities zijn gevuld met verschillende karakters die je kunt herkennen uit de film en je kunt in deze feature tot maximaal achttienhonderd keer de inzet winnen. Hiervoor zal je de verschillende levensmoeten openen. Heb je écht geluk en lukt het je om tot de jackpot ronde te komen, kun je tot 2.500 keer de inzet pakken.

Bill & Ted Excellent Adventure thema en symbolen

Het thema van de gokkast is geïnspireerd op de gelijknamige film en ziet er prachtig uitgewerkt uit. De verschillende personages uit de film komen terug in de gokkast en dit zijn tevens de hoog uitbetalende symbolen.

De laag uitbetalende symbolen zijn de ruiten, harten, klaveren en schoppen. Het wild symbool is het hoogst uitbetalende symbool van de gokkast.

Conclusie en vergelijkbare games

Bill & Ted Excellent Adventure is een geweldige gokkast dat vol spanning zit. Het spel zit echt vol met features die voor hele leuke verassingen kunnen zorgen. Doordat de gokkast een lage tot medium variantie heeft, zal je ook al gauw merken dat je leuke bedragen bij elkaar speelt.

Wil je de gokkast ook graag eens uitproberen? Dan kun je er ook voor kiezen om het spel eens te spelen in de gratis demo versie. Zo krijg je de kans om het spel te leren kennen en de features te ontdekken, voordat je aan de slag gaat met echt geld.

De gokkast is voorzien van HTML5 technologie, waardoor je zonder problemen op elk gewenst apparaat kunt spelen. De gokkast wordt ondersteund in zowel iOS als Android en Windows.

Andere toppers

Slots geïnspireerd op bekende films of series zijn ontzettend populair. Neem ook eens een kijkje in Sausage Party, van Blueprint Gaming. Deze gokkast is geïnspireerd op de gelijknamige film die in 2016 uitgebracht wordt. Je speelt op een reels van vijf keer vier met twintig vaste winlijnen. Inzetten kan vanaf € 0,20 cent per spin en je kunt tot maximaal vijftigduizend keer de inzet winnen. De gokkast kent een flink aantal mini features die zorgen voor een vermakelijk spelverloop. Sausage Party heeft een medium variantie en een RTP van 95,95%.

Iedereen kent de serie Friends wel. WMS heeft een slot ontwikkeld geïnspireerd op deze wereldberoemde series. Je speelt Friends met veertig winlijnen vanaf € 0,50 cent per spin. Ook kent de gokkast een jackpot waarin je tot tweeduizend keer de inzet kunt winnen. Het spel kent een aantal spannende en leuke features en heeft een medium variantie. Het uitkeringspercentage bedraagt een gemiddeld 96%. Ook is Friends te spelen op mobiele apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...