Alice Cooper and the Tome of Madness

door Play’n Go

Start het spel

RTP 94.2%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Alice Cooper and the Tome of Madness:

2 plays

Gokkast beoordeling

Alice Cooper and the Tome of Madness
RTP 94.2%
Volatiliteit HOOG

Alice Cooper and the Tome of Madness

Op zoek naar een bijzondere slot van Play ‘n Go? Dan kun je overwegen om Alice Cooper and the Tome of Madness te gaan spelen. De naam komt je misschien bekend voor, want Alice Cooper was de nummer 1 bij de Alice Cooper Band. Deze band heeft miljoenen platen verkocht over de hele wereld. Hier vertellen we je hoe, op basis van dit thema, een mooie slot is ontworpen. Het gaat om heftige muziek en het thema van dit spel omschrijven we dan ook als horror.

We beginnen met de cruciale feiten over dit spel op een rij. Daarnaast benoemen we de aanwezige symbolen en fijne mechanismes waar je gebruik van kunt maken. Uiteraard staan we klaar om onze ongezouten mening te geven. Na het lezen van deze beoordeling kun je zelf bepalen of je hier wilt gaan inzetten.

Belangrijke feiten:

Ontwikkelaar: Play ‘n Go

Type: Video slot

Thema: Horror

RTP: 96.20%

Winlijnen: 0

Rollen: 5×5

Min-max inzet: 0,10-100 euro

Bonussen & features: Reality effects, sleutelsymbolen en Hat of Madness.

Variantie: Hoog

Maximale uitbetaling: 3.000 keer je inleg

Lanceerdatum: 2021

Zo speel je Alice Cooper and the Tome of Madness

Het uiterlijk van Alice Cooper omvat een geketende versie van de zanger zelf en vooral heel veel schedels. Ook de symbolen hebben schedels en komen in verschillende kleuren. Kijk in de uitbetalingstabel voor de exacte uitbetalingen. Zoals we verderop zullen vertellen zijn er een Wild en Scatter aanwezig.

De features van deze slot

Allereerst wordt er hier gebruik gemaakt van het cluster pay systeem. Dit zien we vaker terug bij Play ’n Go slots. Zo creëer je niet alleen horizontale of verticale winlijnen, maar is een cluster van vijf symbolen bij elkaar ook een reden voor winst. De watervalfunctie vergroot jouw kans om te winnen, omdat winnende symbolen verdwijnen en vervangen worden door kansrijke nieuwe afbeeldingen.

Weet je met een bepaalde spin niet te winnen? Dan kun je willekeurig de Reality Effects activeren. Hier zijn vier mogelijkheden. Allereerst is er het Insane Asylum, waarbij alle hoog betalende symbolen vervangen worden door hetzelfde hoog betalende symbool. Dat is nog eens een flinke kans op winst! Temptation Room voegt een Wild toe. Daarnaast wordt een willekeurig aantal symbolen omgezet naar hetzelfde symbool. Bij Chamber of Horrors worden tevens symbolen vervangen. Tenslotte is er the Dungeon, waarbij alle lage symbolen vervangen worden door hoge symbolen.

Er verschijnen daarnaast willekeurig sleutelsymbolen op het scherm. Deze worden bewaard waarbij ze vervangen worden door een Wild. Weet je er tijdens 1 ronde drie te verzamelen? Dan kun je de Alice Cooper Mega Wild vrij spelen. Deze vind je terug aan de rechterkant van het scherm en hij beslaat een groot deel van het scherm. Hij komt voor op de middelste drie rollen en verplaats zich een stap bij elke ronde, totdat hij van het scherm valt.

Daarnaast is er Hat of Madness. Aan de linkerkant van het scherm zie je een hoed, die langzaam gevuld wordt met de winnende symbolen. Afhankelijk van het aantal te verzamelen symbolen kun je extra prijzen vrij spelen. 10 verzamelde symbolen zorg er bijvoorbeeld voor dat je 1 of 2 extra Wilds ontvangt bij de volgende waterval. Bij 85 symbolen kan dit oplopen tot 3 Reality Spins met een x5 vermenigvuldiger. Als het je lukt om reality spins vrij te spelen dan heb je vervolgens weer de keus voor een Reality Effect.

Conclusie Alice Cooper and the Tome of Madness

Je kunt zeker eens een gokje wagen bij Alice Cooper and the Tome of Madness. Het spel biedt genoeg extra features om voor flinke winkansen te zorgen. Wel is dit bij uitstek software voor de gevorderde speler. Daarbij adviseren we je altijd om eerst spellen gratis te spelen. Op zoek naar een spel van vergelijkbare kwaliteit, maar is Alice Cooper and the Tome of Madness toch niet helemaal jouw ding? Neem dan bijvoorbeeld eens een kijkje bij Rich Wilde and the Tome of Madness.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...